Stichting Adullam


Voor ambulante hulpverlening en counseling
De Here Tegemoet Tim Lahaye

De Here tegemoet (The Rapture)

Tim LaHaye schrijft op blz. 14 en 15 in zijn voorwoord:

boek cover ‘De Here tegemoet’

De Here Jezus zal heel spoedig komen in de lucht om Zijne Gemeente op te nemen en mee te nemen naar het huis van Zijn Vader on haar te bewaren “voor de ure der verzoeking die over de gehele wereld komen zal” (Openb. 2:10), vóór de ‘grote verdrukking, zoals er niet geweest is van het begin der wereld’ (Matth. 24:21).

Jeremia spreekt over de tijd van benauwdheid voor Jakob’ (Jer. 30:7) omdat de grote verdrukking bedoeld is voor Israël en niet voor de gemeente.

Na de opname van de gemeente komt er een periode van zeven jaar, die ‘de grote verdrukking wordt genoemd. Dan zal de antichrist regeren, ‘de mens der wetteloosheid’ (2Thess. 2:3). In die tijd zal men onvermoeid werken aan één centrale regering over de hele wereld. Aan al deze pogingen zal de Here Jezus een eind maken bij zijn tweede komst.

Dan vindt de strijd bij Armageddon plaats (Openb. 16:16). Alle vijanden worden door Hem verslagen. Daarna komt zijn geweldig duizendjarig koninkrijk van vrede.

Dit geweldige plan van God voor de toekomst van zijn kinderen is de grootste inspirerende uitdaging voor deze wereld. Laat deze hoop door niemand van u afnemen! Moge door het lezen van dit boek deze zalige hoop’ werkelijkheid worden in uw leven.

Het nederlandstalige boek “de Here tegemoet” van Tim Lahaye is (2e hands) te vinden op bol.com

0 Reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *